Skilsmässa för Garner och Affleck

Efter att ha varit gifta i tio år går nu Jennifer Garner och Ben Affleck skilda vägar. Något det sedan länge spekulerats om, och som nu blivit bekräftat.

Både expressen, Aftonbladet och många, många fler nyhetstidningar världen över har gått ut med denna nyhet om stjärnparet som under inte så lugna år tillsammans nu valt att gå skilda vägar. Denna väg är det många som sedan länge spekulerat om, men de har valt att vänta med att gå ut offentligt för att skydda sina barn. Dock har de tillbringat allt mer tid ifrån varandra. Just nu befinner de sig i deras hem på Bahamas för att vara en familj, vilket de alltid kommer att vara för att ge deras barn de bästa förutsättningarna. De kommer under den närmaste tiden att bo tillsammans för att värna om barnen. Men, notan som kommer av denna skilsmässa är inte någon liten en.

Skilsmässa på en miljard

Att få juridisk hjälp vid skilsmässa är något som många väljer, detta då det är en stor och jobbig process där båda parter vill få det så bra som möjligt. När det kommer till fallet Garner/Affleck så kan det bli så att notan kommer hamna på över en miljard kronor. Att det då ska skötas på ett snyggt sätt är viktigt för alla inblandade parter. När det kommer till kändisar så blir en skilsmässa extra jobbig då den även sker offentligt och att det rör sig om otroliga stora summor.